top of page
Search
Writer's pictureRalfs Bendrāts

Kāpēc nēģi var būt tik garšīgi?

Nē, bet patiešām!


Kāpēc nēģi var būt tik garšīgi?


Pareizi! Viss ir atkarīgs no tā, kā tos pagatavo, kāda recepte tiek izmantota.


Nemelošu, ja teikšu, ka klienti vienmēr slavē mūsu ceptos nēģus želejā.


Protams, receptes var būt dažādas. Tos var pagatavot arī vispār neizmantojot želeju. Varbūt tev tieši garšo marināde.


Mēs visu darām pēc pārāk nekomplicētām un neautomatizētām metodēm.


Respektīvi, uz oglēm cepam nēģus, kamēr tie paliek tumšāki. Tad tālākais process, sautēšana, utt.


Jā, viss pēc sentēvu receptes.


Un, tad kā nēģi var būt tik garšīgi?


Vienkārši - ja metodes ir iestrādātas gadu gaitā (mēs nodarbojamies ar nēģiem jau 24+ gadus), tad garša ir nemainīgi laba un klienti ir vienmēr apmierināti.


Zvani, ja gribi nopirkt kādu kārbiņu ceptos nēģus želejā!




50 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page