top of page
Search
Writer's pictureRalfs Bendrāts

Ko celt galdā 18. novembrī?

Latvijas valsts proklamēšanas diena ir svarīgs notikums, kas liek nedaudz padomāt arī par to, ko likt galdā svētkos.


Tā kā, manuprāt, 18. novembrī nav tāda īstena tradicionāla latviešu ēdiena, es ieteiktu likt galdā uz oglēm ceptus nēģus želejā.


Kur atrast garšīgākos nēģus želejā?


Mēs darbojamies nēģu biznesā jau 24 gadus. Daudzi saka, ka mūsu nēģi ir patiesi garšīgi.


Kāds vēl ir labāks veids, kā vien nogaršot šos ceptos nēģus?


Pievienojies mūsu cepto nēģu želejā entuziastu pulkam un ietestē pats!


Lai labi garšo!




5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page