Ceptas reņģes tomātu mērcē
Pēc tradicionālām latviešu metodēm pagatavots zivju produkts - ceptas reņģes tomātu mērcē.
Klasisks ēdiens, augstākās kvalitātes tomātu mērce ar oriģinālu garšu.
Reņģes tiek ceptas uz pannas kā mājas apstākļos. Nenotiek fritēšana.
Kraukšķīga struktūra.
Jā, ir arī asakas, bet cilvēki ēd ar visām asakām.
Un, ja nav slinkums, var taču asakas izņemt no zivs.
Tomātu mērcei ir viendabīga konsistence un maiga garša. Klāt ir arī tradicionālie lielie graudu pipari. Šim produktam nav nekā lieka, tikai būtiskākais fantastiskai garšai.
Ceptas reņģes tomātu mērcē lieliski pieder pie pamatēdieniem, gan arī kā burvīgs našķis pats par sevi.
Šo SIA "Kurzeme GB" produktu var ēst gan vēsu no ledusskapja, gan arī siltu paturētu istabas temperatūrā.
Pēc atvēršanas izlietot nedēļas laikā. Tā izlietošanas termiņš ir mēnesi uz priekšu līdz kārbas atvēršanai.
Gribi nobaudīt šo zivju produktu?
Vienkārši! Tikai dodies uz Pļavnieku tirgu vai Rīgas Centrāltirgu un iegādājies.
Negribi reņģes tomātos? Redz kur ir arī ceptas reņģes želejā - spied šeit!
Ir vēlme apskatīt citus no mūsu zivju produktiem?
Lūk, kur ir saite: mūsu produktu katalogs.
Jauku dieniņu!