Tā ir gaumes lieta!
Man personīgi garšo labāk cepta reņģe tomātu mērcē. Tomātu pasta padara šīs ceptās reņģes arī nedaudz mīkstākas.
Cepta reņģe želejā garšo, protams, savādāk, turklāt, tur var just vairāk asakas. Tā nav fileja (kā reņģes fileja eļļā, ko mēs arī piedāvājam).
Bet ceptai reņģei želejā arī nav ne vainas. Es, pēc statistikas skatoties, pat teiktu, ka uz doto momentu ceptā reņģe želejā ir nedaudz pieprasītāka un pirktāka.
Abi mūsu reņģu produkti ir gatavoti pēc receptes, ko īpaši iecienījuši mūsu pircēji. Reņģes tiek ceptas kā mājās uz vairākām pannām vienlaicīgi.
Netiek pievienots nekas lieks - E vielas vai okeāns ar konservantiem.
Tad, kas garšo labāk - reņģe tomātu mērcē vai želejā?
Kā jau teicu ievadā, tā ir gaumes lieta.
Tev tik atliek vien nobaudīt mūsu uz pannas ceptās reņģes.
To var izdarīt šeit - mūsu produkcija.
Cena arī ir ļoti pieklājīgi zema - 3.50 EUR par 500g kārbu.
Comments